top of page

Galleri Under Kastanjen udstiller malerier, fotokunst, lertøj og skulpturer af en række forskellige kiúnstnere fra Zimbabwe, USA og Danmark.

Her kan du læse om kunstnerne og se et udpluk af deres værker.

Rickson Zavare fra Zimbabwe er en af Afrikas mest anerkendte kunstnere. Han udstiller mange steder i Europa, USA og Afrika, og har modtaget en række priser og anerkendelser.

Rickson udtrykker livets mange facetter. Kærlighed, familie, arbejde, tro og håb, og viderefører på fornemmeste vis en lang tradition for de såkaldte Shona-stenskulpturer, som udføres i unikke stenarter fra en bestemt bjergkæde i Zimbabwe. 

IMG-20230315-WA0012.jpg
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
IMG-20230315-WA0006.jpg

Playing the drum
Guruve Serpentin

33x21 cm

Beautyful me

Lapidolite
53x20 cm

Stay close

Spring Stone

65x42 cm

Pernille Westh's fotografiske kunst tager udgangspunkt i naturen.

 

Pernille er autodidakt og har fotograferet siden hun var 14 år. Hun er international anerkendt, og bl.a. har hun udstillet i New York, Austin, Atlanta og Miami samt i Schweiz. Pernille bor og arbejder i Krk. Hyllinge.

“Der er en dybere mening med min fotografiske kunst. Jeg vil gerne inspirere og skabe en dialog om natur og bæredygtighed ved at bringe naturen ind i hjemmet på en kunstnerisk måde, så vi husker på den og har lyst til at være med til at passe på den."

Tree no. 5 and Tree no. 3 

40x50 cm

Fine Art print indrammet i træramme

Pernille_Westh_Tree_no5.jpg
Pernille_Westh_Tree_no3.jpg

Tree no. 6 - Tree no. 2

30x30 cm

Fine Art print bag akrylglas, inkl. beslag til ophæng

Pernille_Westh_Tree_no6.jpg
Pernille_Westh_Tree_no2.jpg

Carol Rivington er autodidakt keramiker fra Los Angeles, USA. Carol kommer til Danmark denne sommer og vil arbejde i galleriet alle tre dage i forbindelse med Kunstdage i Pinsen.

Carol arbejder med og udstiller sine japanske buddhaer - de såkaldte Jizõs, som beskytter mennesker på rejse. De udtrykker, at livet skal leves uden at tage alting alt for seriøst - med et glimt i øjet.

Niels-Ole Ravn er autodidakt billedkunstner, hvis foretrukne materialer er olie, ægtempera, akvarel og oliekridt.

Motivet er ofte landskabet og vejrliget - udtrykket altid abstrakt med antydninger og kontraster. Stemninger og farver formulerer værkerne - velovervejet og i et flow med inspiration i nuet. Konkret, realistisk og abstrakt på samme tid.

Niels-Ole er indehaver af Galleri Under Kastanjen og har udstillet på censureret udstilling og i det offentlige rum.

Stemninger fra pilgrimstur i Sverige

Olie på papir i rammer:

Olie på lærred

IMG_5331[1]_edited.jpg
bottom of page