top of page
IMG_5171[1]_edited.jpg

Workshop med Mercy Moyo

I september 2022 deltager forskellige kunstnere fra Zimbabwe og Kenya i en række arrangementer i Lejre kommune. Workshops på skoler, teater- og musik, udstillinger, film og foredrag. Læs mere her. Galleri Under Kastanjen er husvært for Mercy Moyo, som i forvejen er tilknyttet galleriet, og vi har disse arrangementer:

Mercy beskriver sin workshop

 

 "Story behind the lines”

"We look into drawing at first, so as to improve your drawing skill. We then look into use of color and technique.

Some of our subjects will be inspired by stories you can relate to”

Leder af Kunstsmedjen på Musicon i Roskilde Erik Schwarzbart siger:

 

”Mercy har en helt særlig evne til at gengive menneskelige udtryk i sine malerier.

 

Hun er klar og levende i sin formidling som underviser, og det giver dig mulighed for at blive i stand til at fortælle dine historier med nerve og følsomhed.”

 

Vi arbejder grafisk og eksperimenterende. Fx maler vi med acryl på bogsider, aviser og noder.

DSC_0051_edited_edited.jpg

Deltagere: Workshoppen strækker sig over 3 dage og er for alle uanset alder, erfaring og kundskaber. Maksimum 8 deltagere.Dato: 9.9 - 11.9. Alle dage kl. 9-16. Sted: Galleri Under Kastanjen, Hjortemarksvej 6, 4330 Hvalsø

Tilmelding: sms til 40 33 74 18 eller mail til niels.ole.ravn@gmail.com. Skriv blot WS og dit navn. Pris: 1.500 kr. for alle tre dage. Betaling: MobilePay til 40 33 74 18 eller overfør til konto 9851 2073675300 - mærk med WS og dit navn.

Forplejning: du medbringer selv mad til frokost og diverse pauser. Der er kaffe, the, vand mm. Bag gerne en kage og del den med de andre.

Materialer: alle materialer vil som udgangspunkt være til rådighed. Medbring dog meget gerne dine egne blyanter, viskelæder, acrylfarver og pensler, hvis du foretrækker det. Sprog: engelsk

DSC_0044_edited_edited.jpg

Grillaften og udstilling

Galleri Under Kastanjen er åbent torsdag den 15.9 og fredag den 16.9, begge dage kl. 15-21 med en særsudtilling af Mercy Moyo's værker.

Fredag den 16.9 er galleriet desuden vært for alle kunstnerne fra Afrika - vi tænder grillen, åbner fadølsanlægget og hygger - alle er velkommen, gratis adgang.

A3PLAKAT_afrikailejre2022_edited.jpg
bottom of page